Na een zomer met veel regen is het de laatste weken eindelijk wat beter weer. We kunnen genieten van een Indian Summer met temperaturen die liggen boven het gemiddelde. Ook regent het minder en minder hevig. Super fijn! 

Ook de Corona-regels worden weer versoepeld per 25 september. Er wordt weer veel meer mogelijk. Restaurant, theater, concert of festival, het kan allemaal weer. Ook zakelijk zijn verschillende soorten evenementen weer mogelijk.

Wellicht dat dit ook de redenen zijn dat mensen er weer even tussenuit willen of een overnachting boeken in combinatie met een zakelijke afsrpraak. We zien het aantal reserveringen namelijk flink toenemen voor het najaar: het regent boekingen!

Gezien het aantal nachten dat nu al staat genoteerd in ons reserveringssysteem, lijkt het erop dat we een extra druk najaar tegemoet gaan. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee na de stille Corona-maanden die we achter de rug hebben. We genieten ervan om weer (vaste) gasten te ontmoeten!

Mogen we jou binnenkort ook verwelkomen? Reserveren kan via de Reserveren-button op deze website. Of bel: 06 1443 1663. Of mail naar: info@studiodebilt.nl. Graag tot ziens! 

 

Laatste nieuws artikelen
Maak zelf je keuze, small of XL. Of boek zonder ontbijt - 27 mei 2022 Ontbijtservice op maat
Deze vraag wordt ons het vaakst gesteld ! - 5 Februari 2022 LEUK, AL DIE VERSCHILLENDE GASTEN!
Opnieuw bekroond met 9.4/10 - 4 februari 2022 TRAVELLER REVIEW AWARD 2022: 9.4/10
Veel tips voor To Do's in onze Story-hoogtepunten! Volg je ons al op Instagram?
Op naar een mooie herfst!