Als je kind moet worden opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht, wil je graag in buurt zijn. Dan is het wellicht een goed idee vlakbij te overnachten Wilhelmina Kinderziekenhuis. Dat kan in een mooie bed and breakfast tegen een regelijke prijs. Dichterbij overnachten Wilhelmina Kinderziekenhuis is bijna niet mogelijk. Je bent bij Studio de Bilt op 10 autominuten of 9 fietsminuten van het ziekenhuis in Utrecht. 

Kies voor een B&B voor overnachten Wilhelmina Kinderziekenhuis

De B&B is gelegen in de meer dan 100 jaar oude dorpskern van De Bilt. De luxe studio’s zijn ingericht in Scandinavische stijl en voorzien van riante boxspring bedden (lengte 2.10m). Ideaal voor overnachten Wilhelmina Kinderziekenhuis. Iedere studio beschikt over een comfortabel zitje, een praktisch bureau, een led flatscreen tv en gratis Wifi. De moderne privé badkamer grenst direct aan de kamer. Je verbljft er tegen regedelijke tarieven voor overnachten Wilhelmina Kinderziekenhuis. In de buurt van je kind. Voor langere perioden zijn speciale prijsafspraken te maken.  

Voor overnachten Wilhelmina Kinderziekenhuis is Studio De Bilt een goede keuze

Bed and Breakfast Studio De Bilt heeft een klein terras om van de zon te genieten. Winkels en restaurantjes op enkele minuten loopafstand. Je parkeert gratis en je kunt er heerlijk wandelen en fietsen als je even weg wilt uit het ziekenhuis. Kortom: Studio De Bilt is een goede keuze als je wilt overnachten Wilhelmina Kinderziekenhuis. Kijk op www.studiodebilt.nl voor meer informatie over overnachten Wilhelmina Kinderziekenhuis en resreveer vandaag nog. 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op