Social media zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks bestaan. Naast Facebook is Studio de Bilt ook actief op instagram. Volg je ons al?

@studiodebilt is het account van onze B&B. We plaatsen bijna dagelijks berichten en verhalen (stories). Met zaken die ons opvallen, waar we trots op zijn of die we jullie écht niet willen onthouden. Of gebeurtenissen, foto's of momenten die we gewoon leuk vinden om met jullie te delen.

Een deel van onze stories leggen we vast in Hoogtepunten. Een nieuw Hoogtepunt is bijboorbeeld: Fietsroutes. Hierin leggen wij onze favoriete fietsroutes vast, met mooie foto's en handige tips voor onderweg. We hebben vooral een zwak voor leuke terrassen en plekken om te luchen! ;-) De eerste twee fietsroutes staan er inmiddels op: Oud Amelisweerd en Landhuis in de stad. Er volgen er snel meer. 

In Hoogtepunten vindt je nog veel meer leuke tips! Restaurants en andere hotspots, DinnerToGo-plekken, Natuur rondom Studo De Bilt, de mooiste foto's van Utrecht, reviews en video's van onze B&B. 

Volg je ons nog niet op Instagram, doe het dan nu: @studiodebilt. We beloven je: het is leuk om ons te volgen! 

Hartelijke groet van René en Lisa

 

 

Laatste nieuws artikelen
Kies voor het mini ontbijt of maak je eigen ontbijt klaar Nieuwe ontbijtservice per 1 januari 2024
Deze vraag wordt ons het vaakst gesteld ! - 3 mei 2023 LEUK, al die verschillende gasten!
Opnieuw bekroond met 9.4/10 - 12 februari 2024 HOERA! TRAVELLER REVIEW AWARD 2024
Veel tips voor To Do's in onze Story-hoogtepunten! Volg je ons al op Instagram?
Op naar een mooie herfst!