Wandelen Utrecht

Wie wil wandelen, kiest een van de prachtige wandeltochten die zijn uitgezet om te wandelen Utrecht. Vanuit Bed and Breakfast Studio De Bilt geniet je van de allermooiste wandelroutes in het Utrechts Landschap of de Utrechtse Heuvelrug. Deze prachtige natuurgebieden lenen zich bij uitstek om te wandelen Utrecht en zo te genieten van de uitbundige natuur. Vanuit Studio De Bilt loop je zo het Utrechts Landschap in.

Wandelen Utrecht doe je vanuit Studio De Bilt

Het aantal uitgezette wandeltochten is bijna oneindig om te wandelen Utrecht. Maar het is ook goed mogelijk een eigen route samen te stellen of verschillende tochten met elkaar te combineren. Wat je ook doet: genieten zul je zeker van wandelen Utrecht. Onderweg kom je talrijke pittoreske Utrechtse dorpjes tegen. Strijk neer op een zonnig terras voor een koel drankje of een heerlijke lunch. Vervolg daarna je weg met nieuwe energie. Wandelen Utrecht is genieten en dat doe je dubbel en dwars vanuit Studio De Bilt Utrecht.

Studio De Bilt is een ideale accommodatie voor wandelen Utrecht

Na een dagje wandelen Utrecht is het heerlijk verblijven bij Bed and Breakfast Studio De Bilt Utrecht. Een luxe B&B met het comfort van een eerste klas hotel, maar met de gastvrijheid en gezelligheid zoals je die alleen aantref bij een goede B&B. Dus dat is heerlijk wandelen Utrecht en lekker nagenieten in een van comfortable studio's van Studo De Bilt! 

Kies voor Studio De Bilt als je gaat wandelen Utrecht

Wandelaars verblijven graag bij Studio De Bilt wanneer zij gaan wandelen Utrecht. Kijk voor meer informatie over wandelen Utrecht op www.studiodebilt.nl en reserveer vandaag nog! 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op