Kennismaken met Kunst? Of gewoon weer eens de tijd nemen voor een leuke creatieve workshop? Lisa Bloemen, de eigenaresse van Studio De Bilt, geeft ook creatieve workshops in Atelier Marni. Zij is gecertificeerd Creatief coach en docent. Daarnaast is zij gecerfificeerd Life coach.

Atelier Marni is gevestigd in hetzelfde pand als Studio De Bilt. Dat maakt het wel heel eenvoudig om kennis te maken met jouw kunstzinnige kwaliteiten. Creatief schilderen of tekenen is niet alleen ontspannend, het is ook erg leuk om je eigen kunstwerk op te hangen in je huis.

Ook als je (al wat) meer ervaring hebt met tekenen of schilderen, ben je bij Atelier Marni aan het juiste adres. De missie van Atelier Marni is om iedereen te laten genieten van zijn of haar creativiteit. Voor zowel beginners als voor meer ervaren kunstenaars.

De workshops

Je kunt kiezen uit verschillende workshops: 

  • Mandala en Zendala tekenen
  • Intuïtief tekenen en schilderen
  • Mixed Media Kunst
  • Collage maken
  • Art Journalling
  • Werken met gemengde technieken (op muziek)

Dit arrangement bestaat uit twee workshops van 2,5 uur. Een workshop op dag 1 (middag) en een tweede workshop op dag 2 (ochtend of middag). Je neemt je eigen kunstwerk mee naar huis om thuis op te hangen! Ingelijst en wel - als je dat wilt.

Zie voor meer informatie: Atelier Marni

Arrangementprijs voor twee personen: EUR 359,00  (EUR 179,50 per persoon).

Dit arrangement kan iedere dag aanvangen, je kunt het online boeken.
Bij een reservering van twee arrangementen (vier personen) in dezelfde week ontvang je 10% korting op de totaalprijs. Een dubbel arrangement kun je niet online boeken, neem hiervoor aub contact met ons op. Bel: 06 14431663. 

Dit arrangement is inclusief: 2 overnachtingen in luxe tweepersoons studio, 2 x uitgebreid en gezond ontbijt, 2 creatieve workshop van 2,5 uur onder deskundige leiding van Studio Marni. Exclusief toeristenbelasting en (eventueel) lijst voor je kunstwerk. 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op