Als een naaste moet worden opgenomen in het UMC Utrecht, wil je graag in buurt zijn. Dan is het wellicht een goed idee vlakbij te overnachten UMC Utrecht. Dat kan in een mooie bed and breakfast tegen een regelijke prijs. Dichterbij overnachten UMC Utrecht is bijna niet mogelijk. Je bent bij Studio de Bilt op 10 autominuten of 9 fietsminuten van het ziekenhuis in Utrecht. 

Kies voor een B&B voor overnachten UMC Utrecht

De B&B is gelegen in de meer dan 100 jaar oude dorpskern van De Bilt. De luxe studio’s zijn ingericht in Scandinavische stijl en voorzien van riante boxspring bedden (lengte 2.10m). Ideaal voor overnachten UMC Utrecht. Iedere studio beschikt over een comfortabel zitje, een praktisch bureau, een led flatscreen tv en gratis Wifi. De moderne privé badkamer grenst direct aan de kamer. Je verbljft er tegen regedelijke tarieven voor overnachten UMC Utrecht. In de buurt van je naaste. Voor langere perioden zijn speciale prijsafspraken te maken.  

Voor overnachten UMC Utrecht is Studio De Bilt een goede keuze

Bed and Breakfast Studio De Bilt heeft een klein terras om van de zon te genieten. Winkels en restaurantjes op enkele minuten loopafstand. Je parkeert gratis en je kunt er heerlijk wandelen en fietsen als je even weg wilt uit het ziekenhuis. Kortom: Studio De Bilt is een goede keuze als je wilt overnachten UMC Utrecht. Kijk op www.studiodebilt.nl voor meer informatie over overnachten UMC Utrecht en resreveer vandaag nog. 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op