Fietsen Utrecht

Wie wil fietsen, kiest een van de tientallen fietsroutes die zijn uitgezet om te fietsen Utrecht. Vanuit Bed and Breakfast Studio De Bilt geniet je van de allermooiste fietsroutes door het Utrechts Landschap. Het prachtige natuurgebied leent zich bij uitstek om te fietsen Utrecht en de omgeving te verkennen.

Fietsen Utrecht doe je vanuit Studio De Bilt Utrecht

Er zijn maar liefst 144 fietsroutes uitgezet in de provincie Utrecht om te fietsen Utrecht. Wat dacht je van de Waterlinie Route of de Forten- en Burchten Route. Kies zo’n mooie fietstocht en geniet van de pittoreske Utrechtse dorpjes die je onderweg tegenkomt. Strijk neer op een zonnig terras voor een koel drankje of een heerlijke lunch. Vervolg daarna je weg met nieuwe energie. Fietsen Utrecht is genieten en dat doe je dubbel en dwars vanuit Studio De Bilt Utrecht.

Studio De Bilt is een ideale accommodatie voor fietsen Utrecht

Na een dagje fietsen Utrecht is het heerlijk verblijven bij Bed and Breakfast Studio De Bilt Utrecht. Een luxe B&B met het comfort van een eerste klas hotel, maar met de gastvrijheid en gezelligheid zoals je die alleen aantref bij een goede B&B. Op de hoek van de straat van Studio De Bilt vind je een ANWB fietsknooppunt. Dus dat is comfortabel fietsen Utrecht vanuit Studo De Bilt! 

Kies voor Studio De Bilt als je gaat fietsen Utrecht

Fietsen doe je vaak het liefst met je eigen fiets. Dan ben je bij Studio De Bilt Utrecht aan het goede adres. Je kunt je fiets veilig stallen in de afgesloten schuur met elektrisch oplaadpunt. Dan is het extra lekker fietsen Utrecht. Vermeld a.u.b. bij je reservering dat je graag je eigen fietsen meebrengt. Zo wordt fietsen Utrecht een geweldige belevenis. 

Fietsers verblijven graag bij Studio De Bilt wanneer zij gaan fietsen Utrecht. Kijk voor meer informatie over fietsen Utrecht op www.studiodebilt.nl en reserveer vandaag nog! 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op