Als je naar Universiteit Utrecht gaat op de Uithof en je wilt in de buurt overnachten dan ben je bij Studio De Bilt aan het goede adres. Dit is een luxe en comfortabele and breakfast tegen een redelijke prijs voor overnachten Universteit Utrecht. Met minimaal de kwaliteit van een goed hotel. Dichterbij overnachten Universiteit Utrecht is bijna niet mogelijk. Je bent bij Studio de Bilt op 10 autominuten of 9 fietsminuten van de Universiteit op de Uithof in Utrecht. 

Kies voor een B&B voor overnachten Universiteit Utrecht

De B&B is gelegen in de meer dan 100 jaar oude dorpskern van De Bilt. De luxe studio’s zijn ingericht in Scandinavische stijl en voorzien van riante boxspring bedden (lengte 2.10m). Ideaal voor overnachten Universiteit Utrecht. Iedere studio beschikt over een comfortabel zitje om een mooi boek te lezen, een praktisch bureau om nog even te werken, een led flatscreen tv en gratis Wifi. De moderne privé badkamer grenst direct aan de kamer. Ideaal voor overnachten Hogeschool Utrecht. Je verbljft hier tegen regedelijke tarieven. Studio De Bilt is gelegen vlakbij De Uithof, het terrein van Hogeschool Utrecht. Beter kan dus niet voor overnachten Universiteit Utrecht. Voor langere perioden zijn speciale prijsafspraken te maken.  

Voor overnachten Universiteit Utrecht is Studio De Bilt een goede keuze 

Bed and Breakfast Studio De Bilt heeft een klein terras om van de zon te genieten. Winkels en restaurantjes op enkele minuten loopafstand. Je parkeert gratis en je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Kortom: voor overnachten Universteit Utrecht is Studio De Bilt een goede keuze. Kijk op www.studiodebilt.nl voor overnachten Universiteit Utrecht en resreveer vandaag nog. 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op