Weekendje weg Utrecht

Ga je een weekendje weg Utrecht? En ben je op zoek naar een een hotel in Utrecht? In een hotel slaap je vast lekker, maar in een Bed and Breakfast krijgt je meer persoonlijke aandacht en ervaar je meer gastvrijheid dan in een hotel. Daarom kun je ook voor een alternatief kiezen als je een weekendje weg Utrecht wilt. Denk ook eens aan Bed and Breakfast Studio De Bilt voor een weekendje weg Utrecht. De volgende dag sta je zo weer in het centrum van Utrecht, met het openbaar ben je binnen 10 minuten op het bekende Neude plein. Ideaal voor een weekendje weg Utrecht. Want 's nachts heb je in De Bilt geen last van alle stadse geluiden en daarmee word je weekendje weg Utrecht heerlijke ontspannen! 

Bed and Breakfast Studio De Bilt is kleinschalig, gastvrij en gezellig. Studio De Bilt is daarmee een goed alternatief voor een weekendje weg Utrecht in een hotel als Karel V, NH Utrecht, Apollo Hotel, Bastion, Hotel Mitland, Court Hotel, Eye Hotel, Oorsprongpark, Park Plaza of Star Lodge Hotels in Utrecht. 

Studio De Bilt is een fijne keuze voor een weekendje weg Utrecht

Studio De Bilt is een bijzondere accommodatie en heeft de luxe en het comfort van een eerste klas hotel. Studio de Bilt kenmerkt zich door gastvrijheid zoals je die alleen in een goede B&B aantreft. En dan zit je bij Studio De Bilt ook nog eens bovenop het Utrechts Landschap voor een mooie wandeling of een leuke fietstocht. Als dat geen geweldige accommodatie is voor een weekendje weg Utrecht... 

Studio De Bilt is een persoonlijke accommodatie voor een weekendje weg Utrecht

Kies voor een weekendje weg Utrecht in een persoonlijke accommodatie waar je échte aandacht en gastvrijheid ervaart. De beide studio's zijn luxe en fomfortabel ingericht met een privé badkamer en een riante boxspring van 2.10m lengte. En daarmee absoluut vergelijkbaar met een eerste klas hotel. Kijk voor meer infomatie over een weekendje weg Utrecht op www.studiodebilt.nl en reseveer vandaag nog! 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op