Overnachten Utrecht

Wil je overnachten Utrecht? In een hotel slaap je vast lekker, maar in een Bed and Breakfast krijgt je meer persoonlijke aandacht en ervaar je meer gastvrijheid bij overnachten Utrecht. Daarom kun je ook voor een alternatie kiezen. Denk eens aan Bed and Breakfast Studio De Bilt als je wilt overnachten Utrecht. De volgende dag sta je zo weer in het centrum van Utrecht, met het openbaar ben je binnen 10 minuten op het bekende Neude plein. Ideaal voor overnachten Utrecht.

Bed and Breakfast Studio De Bilt is kleinschalig, gastvrij en gezellig. Studio De Bilt is daarmee een goed alternatief voor overnachten Utrecht als hotel als Karel V, NH Utrecht, Apollo Hotel, Bastion, Hotel Mitland, Court Hotel, Eye Hotel, Oorsprongpark, Park Plaza of Star Lodge Hotels in Utrecht. 

Studio De Bilt is een bijzondere accommodatie voor overnachten Utrecht

Studio De Bilt is een bijzondere accommodatie en heeft de luxe en het comfort van een eerste klas hotel. Studio de Bilt kenmerkt zich door gastvrijheid zoals je die alleen in een goede B&B aantreft. En dan zit je bij Studio De Bilt ook nog eens bovenop het Utrechts Landschap voor een mooie wandeling of een leuke fietstocht. Als dat niet leuk overnachten Utrecht is...

Studio De Bilt is een persoonlijke accommodatie voor overnachten Utrecht

Kies voor een persoonlijke benadering als je wilt overnachten Utrecht. Een plek waar je échte aandacht en gastvrijheid ervaart. Kijk voor meer infomatie over overnachten Utrecht op www.studioebilt.nl en reseveer vandaag nog! 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op