Bed and Breakfast Utrecht

Op zoek naar een bed and breakfast Utrecht? In Utrecht is veel te beleven. Je vindt er veel musea, er is een groot cultureel aanbod, je kunt er geweldig shoppen en genieten van de bekende sites: de Dom, de grachten met hun werfkelders en bijvoorbeeld het Spoorwegmuseum. Na een drukke dag kies je voor de rust van een bed and breakfast Utrecht in een authentiek dorp op 10 minuten afstand (openbaar vervoer) van het centrum van Utrecht. Daar ligt Studio De Bilt, Bed and Breakfast Utrecht.De volgende dag sta je in 10 minuten tijd met het openbaar vervoer weer in het centrum van Utrecht

Studio De Bilt Bed and Breakfast Utrecht beschikt over comfortabele bedden

Deze Bed and Breakfast Utrecht beschikt over de meest comfortabele studio's van Utrecht. Met een luxe privé badkamer, een comfortabel zitje, een flatscreen led tv en een handig burau. In de zomer ervaar je de luxe van een airco. Het voordeel van deze Bed and Breakfast Utrecht is dat je hier de geneugten van stad en natuur combineert. Je wandelt bij deze bed and breakfast Utrecht namelijk zo het Utrechts Landschap in. Daarmee onderscheidt deze bed and breakfast Utrecht zich van alle andere bed and breakfasts in Utrecht.

Net even anders: Studio De Bilt Bed and Breakfast Utrecht

Kies voor een Bed and Breakfast Utrecht die net even anders: Studio De Bilt. Kijk voor meer informatie over deze bed and breakfast Utrecht op www.studiodebilt.nl en reserveer vandaag nog. 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op