Accommodatie Utrecht

Op zoek naar een accommodatie Utrecht? In een hotel slaap je vast lekker, maar in een Bed and Breakfast krijgt je meer persoonlijke aandacht en ervaar je meer gastvrijheid dan in hotel Utrecht. Daarom kun je ook voor een alternatie kiezen als je op zoek bent naar accommodatie Utrecht. Denk ook eens aan Bed and Breakfast Studio De Bilt voor een accommodatie Utrecht. De volgende dag sta je zo weer in het centrum van Utrecht, met het openbaar ben je binnen 10 minuten op het bekende Neude plein. Ideaal voor accommodatie Utrecht.

Bed and Breakfast Studio De Bilt is kleinschalig, gastvrij en gezellig. Studio De Bilt is daarmee een goed alternatief voor een een accommodatie Utrecht als hotel als Karel V, NH Utrecht, Apollo Hotel, Bastion, Hotel Mitland, Court Hotel, Eye Hotel, Oorsprongpark, Park Plaza of Star Lodge Hotels in Utrecht. 

Studio De Bilt is een bijzondere accommodatie Utrecht

Studio De Bilt is een bijzondere accommodatie en heeft de luxe en het comfort van een eerste klas hotel. Studio de Bilt kenmerkt zich door gastvrijheid zoals je die alleen in een goede B&B aantreft. En dan zit je bij Studio De Bilt ook nog eens bovenop het Utrechts Landschap voor een mooie wandeling of een leuke fietstocht. Als dat geen accommodatie Utrecht met allure is...

Studio De Bilt is een persoonlijke accommodatie Utrecht

Kies voor een persoonlijke accommodatie Utrecht waar je échte aandacht en gastvrijheid ervaart. Kijk voor meer infomatie over accommodatie Utrecht op www.studiodebilt.nl en reseveer vandaag nog! 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op