Een hectisch leven met een drukke baan (en wellicht kleine kinderen?) vraagt zo nu en dan om een minivakantie met z’n tweeën. Tijd voor elkaar met een lekker wijntje (of bubbels!) in een luxe bed and breakfast en je even helemaal onderdompelen in de serene rust van een exclusieve spa. 
Voor stellen die toe zijn aan tijd voor elkaar, hebben wij een speciaal arrangement samengesteld met Thermen Spa Sereen in de hoofdrol. 

Dag 1, vrijdag, Tijd voor elkaar  

Late aankomst, tussen 17.00 en 20.00 uur) in Studio De Bilt. Een gekoelde fles wijn of bubbels  met een kaas- of tapasplankje (geef bij de reservering je voorkeur aan!) staat voor je klaar: de start van een heerlijke avond met zeeën van tijd voor elkaar! 

Dag 2, zaterdag, Spa Sereen  

Zak weg in zalig niets doen en stap in de wereld van Spa Sereen aan de Maarsseveense Plassen op ca. 15 autominuten van Studio De Bilt. Samen een dag lang genieten van alles wat deze oase van rust en gastvrijheid te bieden heeft: een keur aan sauna’s en baden, veel ruimte, aan het water, heerlijke ligbedden en een verfijnde keuken.  
De entree van Spa Sereen is inbegrepen in dit arrangement, wij reserveren graag voor je. Het bezoek aan Spa Sereen kun je eventueel aanvullen met een schoonheidsbehandeling of een massage. Zie voor meer informatie: www.spasereen.nl 
Om deze aangename dag culinair af te sluiten, tippen wij je graag voor een romantisch restaurant in de avonduren (om de hoek of in het centrum van Utrecht). 

Dag 3, zondag, Uitslapen en genieten van een mini-ontbijt

Nog één keer lekker uitslapen en daarna op de tijd dat jij dit wilt geniten van ons mini-ontbijt. Je gaat heerlijk uitgerust weer naar huis! Laat vertrek mogelijk (13.00 uur).

Arrangementprijs voor twee personen: EUR 405,00 (EUR 202,50 per persoon)

Dit arrangement is inclusief: wijn of bubbels met kaas- of tapasplankje, 2 overnachtingen in een luxe studio, 2x mini-ontbijt, entree voor 2 personen Spa Sereen. Exclusief toeristenbelasting. 

BOEK NU

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op