Er even lekker tussen uit met twee of vier vriendinnen voor een lang weekend of een midweek (3 dagen, 2 nachten). Aankomst op maandag/dinsdag/woensdag/donderdag voor een midweek of vrijdag voor een (lang) weekend. Als je met z’n vieren komt staat de volledige bed and breakfast tot je beschikking!
Dit arrangement combineert speciaal voor vriendinnen al het moois dat Studio De Bilt en haar omgeving te bieden heeft. Droom even met ons mee! 


Dag 1: Shop till you drop  

Stap op de bus en in 10 minuten sta je in het bruisende centrum van Utrecht met zijn hippe winkels, culturele must sees en trendy horeca! Zie voor meer informatie: De Top 10 Mustsees van Utrecht

Dag 2: Leef je creatief uit

Doe een creatieve workshop in Atelier MARNI onder leiding van gastvrouw Lisa. Je kunt tekenen, schilderen of werken met oliepastel. Je kunt ook een mixed media werk of een collage maken. Of je laten verrassen. Kijk voor meer alle informatie over een creatieve workshop op: www.ateliermarni.nl

Dag 3: De natuur in  

Maak een heerlijke wandeling of fietstocht in het Utrechts Landschap en laat alles van je afglijden. Maak kennis met de veelzijdigheid van de natuur rond De Bilt. Parkbos, stuifduinen, weiden met boomgroepen en oude lanen wisselen elkaar af. Zie voor meer informatie: Het Utrechts Landschap

Arrangementprijs voor 2 vriendinnen (1 studio): EUR 375,00  (dat is EUR 187,50 per persoon), Het Vriendinnenarrangement kan online geboekt worden!

Je profiteert van een korting van 10% op de totaalprijs, als je dit arrangement boekt voor 4 vriendinnen (2 studio's). Het leuke is dat dan de gehele B&B tot je beschikking staat. Extra gezellig! Dit arrangement voor 4 kan niet online geboekt worden, neem a.u.b. contact met ons op. Bel: 06 1443 1663.

Dit arrangement is inclusief: 2 overnachtingen in luxe tweepersoons studio, 2 x een mini ontbijt, creatieve workshop van 2,5 uur onder deskundige leiding van Studio Marni. Exclusief toeristenbelasting.
Uiteraard is dit arrangement ook te boeken met een ander programma of met een extra dag verblijf; we denken graag met je mee om je vriendinnenarrangement helemaal naar jouw wens te maken! Prijs op maat.  

BOEK NU
 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op