Over ons

Aangenaam kennis te maken!

Eigenaren Lisa Bloemen en René Leermakers verwelkomen je graag bij Studio De Bilt. Zij zijn al meer dan 30 jaar een stel en zijn de trotse ouders van een volwassen zoon en dochter: Niek en Marlieke. In het voorjaar van 2017 openden zij de deuren van hun bed and breakfast Studio De Bilt.
Lisa heeft een achtergrond in de sociale sector. Zij werkte vele jaren als groepsleidster en later als coach. Sinds 2005 heeft zij zich via verschillende opleidingen bekwaamd in tekenen en schilderen. Inmiddels is zij gecertificeerd creatief docent en coach. Op dit moment is Lisa niet alleen de gastvrouw van Studio De Bilt, zij geeft ook creatieve cursussen en schrijfworkshops in Atelier Marni.
René werkte in zijn studententijd in de horeca en begon zijn loopbaan als docent Nederlands. Hij werkte jarenlang in de media- en uitgeefwereld, onder meer als uitgever, coach en ondernemer. In 2010 maakte hij een overstap naar de not-for-profit sector (gezondheidszorg en bibliotheeksector). René doet voor Studio De Bilt de marketing & sales en ondersteunt gastvrouw Lisa.

Welkom bij Studio De Bilt!

Lange tijd zijn Lisa en René op zoek geweest naar een mooie plek waar zij wonen, leven en werken wilden combineren. Die zoektocht wilde maar niet vlotten. Tot zich in 2016 onverwacht een dubbel woonhuis met winkel aandiende aan een van de oudste straten  in de dorpskern van De Bilt. Om het pand geschikt te maken voor een bed and breakfast moest er veel gebeuren; de verbouwing nam bijna een half jaar in beslag. 
Lisa en René: “Het was het allemaal waard. Een wens ging in vervulling toen de deuren van Studio De Bilt en Atelier Marni open gingen. We hebben de studio’s met veel zorg en liefde ingericht, we hebben gekozen voor luxe en duurzame materialen. Hierdoor is de kwaliteit en het comfort van een eerste klas hotel ontstaan. Met de sfeer en gastvrijheid zoals je die alleen bij de beste B&B's aantreft. Vol trots en met veel plezier ontvangen we je graag in Studio De Bilt!”

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op