Over ons

Leuk kennis te maken!

Eigenaren Lisa Bloemen en René Leermakers verwelkomen je graag bij B&B Studio De Bilt!

Al meer dan 35 jaar zijn LIsa en René een stel. Zij zijn de trotse ouders van een volwassen zoon en dochter en sinds 2022 ook de trotse grootouders van een kleinzoon. In het voorjaar van 2017 openden zij de deuren van hun bed & breakfast Studio De Bilt en ontvangen zij gasten van over de hele wereld. 

Lisa heeft een achtergrond in de sociale sector. Zij werkte vele jaren als groepsleidster en later als coach. Sinds 2005 heeft zij zich via verschillende opleidingen bekwaamd in tekenen en schilderen. Inmiddels is zij gecertificeerd creatief docent en coach. Op dit moment is Lisa niet alleen de gastvrouw van Studio De Bilt, zij geeft ook creatieve cursussen en schrijfworkshops in Atelier Marni. Het atelier is gevestigd in hetzelfde pand als Studio De Bilt. Zie voor meer informatie: www.ateliermarni.nl

René begon zijn loopbaan als leerplanontwikkelaar en docent. Daarna werkte hij jarenlang in het bedrijfsleven. In 2010 maakte hij een overstap naar de zorg. Momenteel werkt hij als adviseur in de publieke sector. Voor Studio De Bilt doet René marketing, sales & social media en ondersteunt hij gastvrouw Lisa.

BOEK NU EEN STUDIO

Welkom bij B&B Studio De Bilt!

Lange tijd zijn Lisa en René op zoek geweest naar een mooie plek waar zij leven, wonen en werken wilden combineren. Die zoektocht wilde maar niet vlotten. Tot zich in 2016 onverwacht een dubbel woonhuis met winkel aandiende aan een van de oudste straten in de dorpskern van De Bilt. Om het pand geschikt te maken voor een bed & breakfast en een atelier moest er veel gebeuren. Het complete pand werd gestript; de verbouwing nam ruim een half jaar in beslag. 

Lisa: “Het was het allemaal waard. Een wens ging in vervulling toen de deuren van Studio De Bilt en Atelier Marni open gingen. We hebben de studio’s met veel zorg en liefde ingericht, we hebben gekozen voor luxe en duurzame materialen. Hierdoor is de kwaliteit en het comfort van een eerste klas hotel ontstaan. Met de sfeer en gastvrijheid zoals je die alleen bij de allerbeste B&B's aantreft. Vol trots en met veel plezier ontvangen we je graag in Studio De Bilt!”

BOEK NU EEN STUDIO

Meest gestelde vraag 

De vraag die ons het meest gesteld wordt over onze B&B is: wat voor gasten ontvangen jullie nou vooral in de B&B? In deze blog lees je het antwoord: https://www.studiodebilt.nl/super-leuk-zoveel-verschillende-gasten-5-februari-2022 

BOEK NU EEN STUDIO

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op