Zin in een dagje Zalig Niets Doen? Stap dan in de wereld van van Spa Sereen aan de Maarsseveense Plassen in Tienhoven bij Maarssen. Lever je bagage al vroeg af bij Studio De Bilt (dan zorgen wij dat je koffer op je kamer staat!) en rij meteen door naar Tienhoven bij Maarsen (op slechts 12 km van De Bilt). Geniet een hele dag lang (vanaf 10 uur) van alles wat deze oase van rust en gastvrijheid te bieden heeft: een keur aan sauna’s en baden, veel ruimte, aan het water, heerlijke ligbedden en een verfijnde keuken. Zie voor meer informatie: Spa Sereen 

Je overnacht in Bed and Breakfast Studio De Bilt in een luxe studio die het weldadige gevoel van een heerlijke dagje spa nog even laat voortduren. Zak onderuit op de comfortabele boxspring met een fijn tijdschrift of een goed boek, slaap als een roosje en geniet de volgende dag van ons mini-ontbijt.  

Arrangementprijs voor 2 personen bedraagt EUR 230,00 (EUR 115,00 per persoon)

Dit arrangement is inclusief: 1 overnachting in een luxe tweepersoons studio, entree  voor 2 perspnen Spa Sereen en mini-ontbijt voor 2 personen. Wij reserveren Thermen Spa Sereen graag voor je.  Dit arrangement is alleen te boeken van maandag tot en met donderdag. Exclusief toeristenbelasting.

BOEK NU

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op