Bed and Breakfast De Bilt Utrecht

Bij Bed and Breakfast Studio De Bilt Utrecht combineer je de geneugten van stad en natuur. Vanuit deze bed and breakfast De Bilt Utrecht sta je binnen 10 minuten met het openbaar vervoer in het centrum van Utrecht. Bussen vertrekken gedurende de dag vier keer per uur richting stad. Maar je wandelt vanuit deze bed and breakfast De Bilt ook zo het Utrechts Landschap in. Of je gaat lekker fietsen op De Utrechtse Heuvelrug. Als dat geen ideale Bed and Breakfast De Bilt Utrecht is...

Comfortabele studio's met eigen badkamer bij Bed and Breakfast De Bilt

Deze Bed and Breakfast De Bilt heeft de meest comfortabele studio's van de provincie Utrecht. Met een luxe privé badkamer met rainshower. Ieder studio van deze bed and breakfast De Bilt beschikt over een riante boxspring, een comfortabel zitje, een handig bureau en gratis Wifi. In de zomer geniet je in deze Bed and Breakfast De Bilt Utrecht van een airco en een grote loungebank op het terras. Deze Bed and Breakfast De Bilt Utrecht staat voor de luxe en comfort vergelijkbaar met een eerste klas hotel in De Bilt of Utrecht. Vergeet dus De Biltsche Hoek (van de Valk) in De Bilt of ieder ander hotel in De Bilt of Utrecht. En kies voor een comfortabel alternatief: Studio De Bilt, Bed and Breakfast De Bilt Utrecht.

Gastvrijheid is onlosmakelijk verbonden met Bed and Breakfast De Bilt

Een bed and breakfast is een goed alternatief voor een hotel. Zeker de laatste jaren is dat het geval. Vaak ervaar je in een bed and breakfast meer gezelligheid en gastvrijheid. Er zijn ook steeds meer B&B's die qua luxe vergelijkbaar zijn met een eerste klas hotel. Kies daarom voor de gastvrijheid en persoonlijke benadering van een bed and breakfast De Bilt Utrecht. Kijk voor meer informatie over deze bed and breakfast De Bilt op www.studiodebilt.nl en en reserveer vandaag nog!

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op