Je raadt nooit welke vraag ons het vaakst gesteld wordt...

‘WAT VOOR GASTEN HEBBEN JULLIE NOU VOORAL IN DE B&B?’

Op die vraag is het lastig antwoord geven. Allereerst zijn daar natuurlijk de gasten die bij ons ‘vakantie vieren’ of gewoon ‘lekker een weekendje of midweek’ weggaan. Mensen die houden van wandelen en fietsen én mensen die juist houden van de stad – Utrecht. Veel mensen kiezen vaak ook voor die combinatie: je treft zowel stad als natuur aan om de hoek van Studio De Bilt. En dat begrijpen we: wij houden zelf ook van die combinatie.

Maar daarnaast hebben we ook heel veel (in sommige seizoenen zelfs méér) zakelijke gasten. En dat is helemaal een breed palet: accountmanagers en mensen die zakelijke besprekingen hebben in Utrecht. Standhouders van beurzen, beurs- en congresbezoekers, sprekers op congressen, trainers, coaches, docenten die lesgeven op De Uithof (universiteit en hogeschool).

We hebben ook veel gasten die een opleiding volgen in De Bilt of Utrecht. Dat zijn vaak vaste gasten die voor iedere module of ieder blok weer terugkomen. Zo ook Myra (zie review hierboven), zij volgt ook een opleiding in De Bilt. En dat doen veel meer mensen: Upledger Instituut, Corael, NIVE, Transactionele Analyse Master opleiding, verschillende coachopleidingen, je vindt het allemaal in De Bilt.

En dan hebben we nog een categorie mensen waar je niet meteen aan denkt: mensen die naar het ziekenhuis moeten en van ver komen, mensen die een naaste of een kind bezoeken in het Maxima Kinderziekenhuis of het UMC (soms meerdere dagen), mensen van wie kinderen wonen in De Bilt of Utrecht, mensen die komen oppassen bij hun kleinkinderen, mensen die zijn geëmigreerd en hun familie bezoeken in de buurt van Utrecht (en soms zelfs door heel Nederland, omdat De Bilt zo mooi centraal ligt), mensen die hun kinderen komen helpen met verhuizen, mensen uit Duitsland, Engeland, België of Frankrijk van wie een kind studeert in Utrecht, mensen die tijdelijk geen woonruimte hebben of mensen die aan het verbouwen zijn. Deze categorie gasten zijn, net als de mensen die een opleiding volgen of een training geven, vaak vaste gast!

BOEKEN VIA EIGEN WEBSITE = ALTIJD DE BESTE PRIJSDEAL!

Onze gasten boeken via Booking.com, AirBnB, Bedandbreakfast.nl en onze eigen website. En weet je wat nou zo leuk is: de laatste jaren worden we steeds vaker gevonden via mond-tot-mond-reclame en via onze eigen website. TIP: via onze website heb je altijd de beste prijsdeal!

We genieten van iedere gast, of deze nou vakantie viert, zakelijk verblijft of om een andere reden bij ons verblijft. Of deze nou voor de eerste keer komt of vaker. Vaste gasten zijn natuurlijk wel de kers op de gastvrijheidstaart!

Begin mei 2023  bestaan we alweer zes jaar. Eens kijken of we een nieuwe categorie kunnen toevoegen aan deze al uitgebreide lijst in het zevende jaar van ons bestaan!  

Gastvrije groet,

Lisa & René 

Laatste nieuws artikelen
Kies voor het mini ontbijt of maak je eigen ontbijt klaar Nieuwe ontbijtservice per 1 januari 2024
Deze vraag wordt ons het vaakst gesteld ! - 3 mei 2023 LEUK, al die verschillende gasten!
Opnieuw bekroond met 9.4/10 - 12 februari 2024 HOERA! TRAVELLER REVIEW AWARD 2024
Veel tips voor To Do's in onze Story-hoogtepunten! Volg je ons al op Instagram?
Op naar een mooie herfst!