hotel De Bilt

Op zoek naar een een hotel De Bilt? In een hotel slaap je vast lekker, maar in een Bed and Breakfast krijgt je meer persoonlijke aandacht en ervaar je meer gastvrijheid dan in hotel De Bilt. Daarom kun je ook voor een alternatief kiezen als je op zoek bent naar een hotel. Denk ook eens aan Bed and Breakfast Studio De Bilt voor een hotel De Bilt. De volgende dag sta je zo weer in het centrum van Utrecht, met het openbaar ben je binnen 10 minuten op het bekende Neude plein. Of je gaat lekker fietsen of wandelen in het Utrechts Landschap. Ideaal voor een hotel De Bilt.

Bed and Breakfast Studio De Bilt is kleinschaling, gastvrij en gezellig. Studio De Bilt is daarmee een goed alternatief voor een een hotel De Bilt als De Biltsche Hoek (van de Valk) in de Bilt of Hotel Fygi en Hotel Woudschoten in Zeist. Of voor hotel Soestduinen in Soest. Maar ook voor hotels Karel V, NH Utrecht, Apollo Hotel, Bastion, Hotel Mitland, Court Hotel, Eye Hotel, Oorsprongpark, Park Plaza of Star Lodge Hotels in Utrecht. 

B&B Studio De Bilt is een goed alternatief voor hotel De Bilt

Studio De Bilt is een bijzondere accommodatie en heeft de luxe en het comfort van een eerste klas hotel. Studio de Bilt kenmerkt zich door gastvrijheid zoals je die alleen in een goede B&B aantreft. En dan zit je bij Studio De Bilt ook nog eens bovenop het Utrechts Landschap voor een mooie wandeling of een leuke fietstocht. Als dat geen goed alternatief voor hotel De Bilt is... 

B&B Studio De Bilt is een persoonlijke variant voor hotel De Bilt

Kies voor een persoonlijke variant van een hotel De Bilt waar je échte aandacht en gastvrijheid ervaart. De beide studio's zijn luxe en fomfortabel ingericht met een privé badkamer en een riante boxspring van 2.10m lengte. Daarmee absoluut vergelijkbaar met een eerste klas hotel. Kijk voor meer infomatie over hotel De Bilt op www.studiodebilt.nl en reseveer vandaag nog! 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op