Je ontbijt gebruik je in de sfeervolle ontbijtkamer annex keuken annex gemeenschappelijke ruimte. Ook deze kamer is ingericht in de kenmerkende Scandinavische stijl van Studio De Bilt.

Onze ontbijtservice: mini-ontbijt of geen ontbijt

Wij bieden een ontbijtservice op maat. Wat heeft jouw voorkeur: geen ontbijt of een mini-ontbijt? We zijn per 1 januari 2024 gestopt met het grote ontbijt - dit werd nauwelijks meer besteld.

Voel je niet bezwaard om geen ontbijt te bestellen. Daar zijn we aan gewend: ongeveer de heflt van onze gasten verzorgt zelf het onbijt. 

Bestel je een mini-ontbijt, dan kun je zelf kiezen op welk tijdstip je gaat ontbijten. Eerder wakker dan gepland of juist nog even lekker blijven liggen? Het kan allemaal.

Onze ontbijtservice is vooral gericht op gemak, Klik hier voor meer informatie over ons mini-ontbijt.. Eet smakelijk!

Faciliteiten ontbijtkamer

De ontbijtkamer beschikt over een kleine keuken met koelkast, magnetron, broodrooster, tostimaker, waterkoker en Nespresso machine. Je kunt er gratis koffie maken en thee zetten. Je ontspant er met een leuk tijdschrift of een goed boek. Je speelt er een gezelschapsspelletje. Of je luistert er naar een langspeelplaat met muziek uit de 60s, 70s of 80s (platenspeler en een gevarieerde set vintage LP's aanwezig).

Wie dat wil, maakt tussen de middag in de keuken een heerlijke lunch of bereidt er in de avond een eenvoudige maaltijd. We voorzien je van onder meer: zout en peper, olie en azijn, schalen, slabestek, wijnkoeler, magnetron en meer. Houd er a.u.b. wel rekening mee dat er geen fornuis aanwezig is in Studio De Bilt. We adviseren een salade te maken of te kiezen voor een magnetron-maaltijd. 

Lekker uit eten? Ook dat kan, jouw gastvrouw en gastheer kennen de leukste adresjes. Net om de hoek of in het centrum van Utrecht, we delen graag onze favorieten met je.

Geen zin om de deur uit gaan? In de koelkast vind je gratis mineraalwater en tegen betaling bier, fris of wijn. En je bestelt of haalt een maaltijd (pizza, döner, sushi, Grieks, Chinees of kwalitaria). Of: je koopt tegen redelijke prijzen iets lekkers uit ons kleine assortiment versnaperingen.

 

Ontbijtkamer
Faciliteiten Kleine keuken met koelkast, magnetron, broodrooster, tostimaker, waterkoker en Nespresso machine
Ontbijt Diverse soorten brood en broodbeleg (hartig en zoet), gekookt ei, koffie of thee naar keuze, zuivel en vers fruit.
Vermaak Vintage platenspeler, tijdschriften, boeken en gezelschapsspelletjes