Je ontbijt gebruik je in de sfeervolle ontbijtkamer annex keuken annex gemeenschappelijke ruimte. Ook deze kamer is ingericht in de kenmerkende Scandinavische stijl van Studio De Bilt.

Ontbijtservice op maat

Wij werken met een ontbijtservice op maat - je kiest zelf welke ontbijtvariant het best bij je past. Wat is jouw voorkeur: helemaal geen ontbijt, een klein ontbijt of een XL-ontbijt?

Bestel je een ontbijt, dan kun je zelf kiezen op welk tijdstip je gaat ontbijten. Eerder wakker dan gepland of juist nog even lekker blijven liggen? Het kan allemaal.

Onze ontbijtservice is vooral gericht op gemak: we zorgen ervoor dat alle boodschappen voor jouw Small of XL-ontbijt tijdig voor je klaar staan. Deels op de gedekte ontbijttafel en deels in de koelkast. Zo werkt het: als jij er klaar voor bent, pak je de gekoelde producten uit de koelkast en schuift aan. Eet smakelijk!

Klik hier voor meer informatie over onze ontbijtservice

Faciliteiten ontbijtkamer

De ontbijtkamer beschikt over een kleine keuken met koelkast, magnetron, broodrooster, tostimaker, waterkoker en Nespresso machine. Je kunt er gratis koffie maken en thee zetten. Je ontspant er met een leuk tijdschrift of een goed boek. Je speelt er een gezelschapsspelletje. Of je luistert er naar een langspeelplaat met muziek uit de 60s, 70s of 80s (platenspeler en een gevarieerde set LP's aanwezig).

Wie dat wil, maakt tussen de middag in de keuken een heerlijke lunch of bereidt er in de avond een eenvoudige maaltijd. Lekker uit eten? Ook dat kan, jouw gastvrouw en gastheer kennen de leukste adresjes. Net om de hoek of in het centrum van Utrecht, we delen graag onze favorieten met je.

Geen zin om de deur uit gaan? In de koelkast vind je gratis mineraalwater en tegen betaling bier, fris of wijn. En je bestelt een maaltijd (pizza, döner, sushi, Chinees of Indiaas). Of je koopt tegen redelijke prijzen iets lekkers uit ons kleine assortiment versnaperingen.

Iets te vieren? Bij je reservering kun je feestelijke bubbels met een smaakvolle kaasplank of een mediterrane tapas selectie bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ontbijtkamer
Faciliteiten Kleine keuken met koelkast, magnetron, broodrooster, tostimaker, waterkoker en Nespresso machine
Ontbijt Diverse soorten brood en broodbeleg (hartig en zoet), gekookt ei, koffie of thee naar keuze, zuivel en vers fruit.
Vermaak Vintage platenspeler, tijdschriften, boeken en gezelschapsspelletjes