Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de sfeervolle ontbijtkamer annex keuken annex gemeenschappelijke ruimte. Ook deze kamer is ingericht in de kenmerkende Scandinavische stijl van Studio De Bilt.

Het verse ontbijt bestaat uit diverse soorten brood en broodbeleg (hartig en zoet), gekookt ei, koffie of thee naar keuze, zuivel en vers fruit. Op verzoek verzorgen wij een vegetarisch of glutenvrij ontbijt. We horen graag je wensen! 

De ontbijtkamer beschikt over een kleine keuken met koelkast, magnetron, broodrooster, tostimaker, waterkoker en Nespresso machine. Je kunt er gratis koffie maken en thee zetten. Je ontspant er met een leuk tijdschrift of een goed boek. Je speelt er een gezelschapsspelletje. Of je luistert er naar een langspeelplaat met muziek uit de 60s, 70s of 80s (platenspeler en een gevarieerde set LP's aanwezig).

Wie dat wil, maakt tussen de middag in de keuken een heerlijke lunch of bereidt er in de avond een eenvoudige maaltijd. Lekker uit eten? Ook dat kan, uw gastvrouw en gastheer kennen de leukste adresjes. Net om de hoek of in het centrum van Utrecht.

Geen zin om de deur uit gaan? In de koelkast vind je gratis mineraalwater en tegen betaling bier, fris of wijn. En je bestelt een maaltijd (pizza of sushi). Of je koopt tegen redelijke prijzen iets lekkers uit ons kleine assortiment versnaperingen.

Iets te vieren? Bij je reservering kun je feestelijke bubbels met een smaakvolle kaasplank of een mediterrane tapas selectie bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ontbijtkamer
Faciliteiten Kleine keuken met koelkast, magnetron, broodrooster, tostimaker, waterkoker en Nespresso machine
Ontbijt Diverse soorten brood en broodbeleg (hartig en zoet), gekookt ei, koffie of thee naar keuze, zuivel en vers fruit.
Vermaak Vintage platenspeler, tijdschriften, boeken en gezelschapsspelletjes