Vanuit Bed and Breakfast Studio De Bilt geniet je van de allermooiste fietsroutes door de provincie Utrecht. Het prachtige natuurgebied leent zich bij uitstek om per fiets de omgeving te verkennen. Er zijn maar liefst 144 fietsroutes uitgezet in de provincie Utrecht.  ANWB fietsknooppunt 89 vind je op de hoek van de straat.
Wat dacht je van de Waterlinie Route of de Forten- en Burchten Route. Kies zo’n mooie fietstocht en geniet van de pittoreske dorpjes die je onderweg tegenkomt. Strijk neer op een zonnig terras voor een koel drankje of een heerlijke lunch. Vervolg daarna je weg met nieuwe energie. Er is zoveel te genieten in het Utrechts Landschap!
Zie: de allermooiste fietsroutes

Je eigen fiets meebrengen
Je kunt je eigen fiets meebrengen en veilig stallen in de afgesloten schuur met elektrisch oplaadpunt. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Vermeld a.u.b. bij je reservering dat je graag je eigen fiets meebrengt.

Fietsenverhuur
Als je dat liever wilt, kun je bij ons ook een fiets huren. Om zeker te zijn van een huurfiets vernemen we bij je reservering graag of je een fiets wilt huren (uiterlijk 24 uur van te voren). De huurtarieven bedragen per dag: 
•    Stadsfiets met versnelling € 10,00
•    Elektrische fiets € 25,00

B&B Studio De Bilt beschikt zelf over vier fietsen. Beschikbaarheid is echter pas gegarandeerd na bevestiging. Wanneer je voor langere tijd fietsen wilt huren, gelden speciale tarieven. We horen graag je wensen.  

Fietsarrangement
Wie een midweek boekt bij Sudio De Bilt in het laagseizoen, profiteert van een mooie korting. Meer informatie over het speciaal samengestelde fietsarrangement van Studio De Bilt.  

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op