Miljoenen Nederlanders zien door internationale coronamaatregelen hun plannen voor een zomervakantie in Frankrijk, Spanje Italië of verder weg in het water vallen. Vakantievierders zoeken nu massaal naar bestemmingen in eigen land. De coronacrisis heeft de plannen van Nederlandse reizigers danig in de war geschopt. Niemand weet wanneer de grenzen, die veel landen vanwege het coronavirus hebben gesloten, weer open gaan. Daarom zoeken vakantievierders, hoewel de zomervakantie nog ver weg is, druk naar bestemmingen in eigen land. Dat blijkt uit recent onderzoek van reisblad Columbus Magazine, Belvilla, ANVR en Roompot. (Bron: FD, 26 april 2020).


Wij merken het als Studio De Bilt ook aan de eerste informatieaanvragen die langzaam weer op gang komen: meer mensen zullen dit jaar op vakantie gaan in eigen land. Niks mis mee natuurlijk: Nederland heeft zoveel moois en uiteenlopends te bieden! 
Als B&B eigenaren zijn we blij mee met deze extra interesse in eigen land. We nodigen je dan ook van harte uit te verblijven bij onze zonnige en comfortabele B&B, vlakbij de wervelende stad Utrecht en om de hoek van de prachtige natuur van het Utrechts Landschap.

Wil je ook komen? Reserveer dan op korte termijn, we zijn een kleinschalige accommodatie met slechts twee comfortabele studio's. Voel je welkom! 

Laatste nieuws artikelen
Opnieuw bekroond met 9.5/10 - 22 februari 2021 TRAVELLER REVIEW AWARD 2021
Extra veilig verblijven tijdens deze lockdown - 22 februari 2021 We verhuren slecht één studio
Herfstwandelen in Coronatijden - 25 oktober 2020 Op een rode paddestoel
Door Corona veel mensen op vakantie in NL NIKS MIS MET 'N VAKANTIE IN EIGEN LAND
BookingCom gasten waarderen onze B&B met een 9.5 - 29 januari 2020 TRAVELLER REVIEW AWARD 2020