20 april 2017

Vandaag deed Angela Bloemsaat van Angela Bloemsaat Fotografie een fotoshoot van de nieuwe kamers van Studio De Bilt, Bed & Breakfast De Bilt Utrecht. Angela is gespecialiseerd in portretten, weddings en interieur. Bijna drie uur was Angela aan het werk; zij legde de studio's, de badkamers, de ontbijtkamer en het terras van Studio De Bilt op hun allermooist vast. 
Angela: "Het is een feest deze studio's te fotograferen. De studio's zijn met veel zorg en met oog voor detail ingericht. Er is een prachtige lichtinval in de kamers, kunstlicht is hier niet nodig. De ontbijtjes zien er zeer smaakvol uit, vooral de zuivelgerechtjes. Dit worden heel mooie plaatjes!"
In de laatste weken van april zullen de eerste professionele foto's van Angela worden voorgepubliceerd op social meda (Facebook). De foto's die Angela maakte, zijn bedoeld voor de website van Studio De Bilt die eind april/begin mei live gaat.

 

Alle foto's van onze B&B op deze website zijn gemaakt door Angela Bloemsaat Fotografie. Wij bevelen haar van harte bij je aan! 

Zie: www.angelabloemsaatfotografie.nl

Laatste nieuws artikelen
Onze topkeuze. Voortreffelijk, 9.9 uit 16 beoordelingen - 15 maart 2018 BOOKING.COM pakt uit over Studio De Bilt
Bij ieder verblijf van 2 dagen of meer, krijg je 10% korting. Tot 1 mei 2018 - 9 maart 2018 ACTIE: 10% korting bij Studio De Bilt
Gemiddeld 9,3 uit 9 reviews - 3 maart 2018 2 nieuwe reviews op Bedandbreakfast.nl
92% van de tijd vijfsterren reviews - 13 februari 2018 Lisa opnieuw superhost bij AirBnB
Hilarische persiflage op het MAX-programma Bed&Breakfast - januari 2018 3fm DJ Domien Verschuuren opent B&B