20 april 2017

Vandaag deed Angela Bloemsaat van Angela Bloemsaat Fotografie een fotoshoot van de nieuwe kamers van Studio De Bilt, Bed & Breakfast De Bilt Utrecht. Angela is gespecialiseerd in portretten, weddings en interieur. Bijna drie uur was Angela aan het werk; zij legde de studio's, de badkamers, de ontbijtkamer en het terras van Studio De Bilt op hun allermooist vast. 
Angela: "Het is een feest deze studio's te fotograferen. De studio's zijn met veel zorg en met oog voor detail ingericht. Er is een prachtige lichtinval in de kamers, kunstlicht is hier niet nodig. De ontbijtjes zien er zeer smaakvol uit, vooral de zuivelgerechtjes. Dit worden heel mooie plaatjes!"
In de laatste weken van april zullen de eerste professionele foto's van Angela worden voorgepubliceerd op social meda (Facebook). De foto's die Angela maakte, zijn bedoeld voor de website van Studio De Bilt die eind april/begin mei live gaat.

 

Alle foto's van onze B&B op deze website zijn gemaakt door Angela Bloemsaat Fotografie. Wij bevelen haar van harte bij je aan! 

Zie: www.angelabloemsaatfotografie.nl

Laatste nieuws artikelen
15% korting in de maand MAART LAST MINUTE korting voor vaste gasten
Hoogste score 9,6/10 - 10 januari 2019 BOOKING.COM AWARD voor Studio De Bilt
Een jarig bestaan Studio De Bilt Winnaars Actie Facebook genieten...
Korte trips in eigen land groeien met 2% Ultrakorte trips in opmars
Een briesje en koele duik veraangenamen de zomer - 31 juli Verpozen aan de Maarsseveense plassen