CORONA - Op dit moment geldt een speciaal gereduceerd Corona-tarief van € 87,50 per nacht voor twee personen, exclusief toeristenbelasting en ontbijt.  In onze B&B kun je er in deze Corona-tijd even veilig tussen uit!  We zijn kleinschalig (slechts twee studio's), dus 1,5 meter afstand houden is geen probleem.  We hanteren (altijd!) strenge hygiëne-standaarden. Je kunt bij ons je eigen ontbijt maken (supermarkt en bakker om de hoek), maar wij kunnen het ontbijt ook op een veligie manier voor je verzorgen. 

Bed and Breakfast Studio De Bilt Utrecht is een kleinschalige, comfortabele en bovenal gastvrije bed and breakfast. De B&B beschikt over twee ruime studio’s in het hart van de provincie Utrecht en combineert de geneugten van zowel stad als natuur. Vanuit de accommodatie wandel je zo het Utrechts Landschap in. Binnen 10 minuten sta je ook met het openbaar vervoer of met de fiets in het historische centrum van Utrecht. Studio De Bilt is gelegen in de meer dan 100 jaar oude dorpskern van De Bilt.

We bestaan inmiddels 3 jaar en onze gasten waarderen onze B&B met hoge cijfers: 9.5 - Booking.com Traveller Review Award 2019 en 2020. Wie een verblijf bij Studio De Bilt boekt, is er even helemaal tussenuit en geniet in een luxe B&B van stad en natuur. De comfortabele studio’s zijn ingericht in Scandinavische stijl en voorzien van riante boxspring bedden (lengte 2.10m). Iedere studio beschikt 

... Lees verder ...

... Boek nu een kamer ...

 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op