Twee ruime studio's met privé badkamer en luxe boxspring bedden

De luxe studio’s van B&B Utrecht zijn ingericht in Scandinavische stijl en voorzien van riante boxspring bedden (lengte 2.10m). Iedere studio beschikt over een comfortabel zitje, een praktisch bureau, een led flatscreen tv en gratis Wifi. De moderne privé badkamer grenst direct aan de kamer. Je verbljft met plezier meerdere nachten bij B&B Studio De Bilt Utrecht. In welk seizoen dan ook. 

Een zonnig terras, gratis parkeren, winkels en restaurantjes vlakbij 

B&B Studio De Bilt Utrecht heeft een klein terras om van de zon te genieten. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energie. Winkels en restaurantjes op enkele minuten loopafstand van B&B Studio De Bilt Utrecht. Je parkeert gratis en je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de provincie Utrecht. ANWB fietsknooppunt 89 vind je op de hoek van de straat.

De kwaliteit en het comfort van een eerste klas hotel met veel meer sfeer  

B&B Studio De Bilt Utrecht biedt de kwaliteit en het comfort van een eerste klas hotel. En is daarom ook voor zakelijke gasten een uitstekende keuze. Maar ook voor mensen die willen overnachten vlakbij het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC), het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht, het Prinses Máxima Centrum Utrecht, Hogeschool Utrecht of Universiteit Utrecht. Daarnaast vinden expats Utrecht tijdelijk een thuis bij B&B Studio De Bilt Utrecht.

Booking.com Traveller Review Award 2019 en 2020: 9.5

Gasten waarderen vooral onze gastvrijheid, de rust, de bedden, de badkamer, het ontbijt, maar zeker ook de hygiëne van B&B Studio De Bilt Utrecht. Onze B&B Utrecht scoorde in zowel 2019 als 2020 een gemiddelde score van 9.5 op BookingCom. Zie: https://www.studiodebilt.nl/traveller-review-award-2020 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op