Bed and Breakfast Studio De Bilt Utrecht is een fonkelnieuwe, kleinschalige en bovenal gastvrije bed and breakfast. De B&B beschikt over twee ruime studio’s in het hart van de provincie Utrecht. Studio De Bilt combineert de geneugten van stad en natuur: vanuit de accommodatie wandel je zo het Utrechts Landschap in. Binnen 10 minuten sta je met het openbaar vervoer in het historische centrum van Utrecht. 

Twee ruime studio's met privé badkamer en luxe boxspring bedden

De B&B is gelegen in de meer dan 100 jaar oude dorpskern van De Bilt. De luxe studio’s zijn ingericht in Scandinavische stijl en voorzien van riante boxspring bedden (lengte 2.10m). Iedere studio beschikt over een comfortabel zitje, een praktisch bureau, een led flatscreen tv en gratis Wifi. De moderne privé badkamer grenst direct aan de kamer. Je verbljft er met plezier meerdere nachten. In welk seizoen dan ook. 

Een zonnig terras, gratis parkeren, winkels en restaurantjes vlakbij 

Studio De Bilt heeft een klein terras om van de zon te genieten. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energie. Winkels en restaurantjes op enkele minuten loopafstand. Je parkeert gratis en je kunt er heerlijk wandelen en fietsen in de provincie Utrecht. ANWB fietsknooppunt 89 vind je op de hoek van de straat.

De kwaliteit en het comfort van een eerste klas hotel met veel meer sfeer  

Studio De Bilt biedt de kwaliteit en het comfort van een eerste klas hotel. En is daarom ook voor zakelijke gasten een uitstekende keuze. Maar ook voor mensen die willen overnachten vlakbij het Universitair Medisch Centrum (UMC), het Wilhelmina Kinderziekenhuis, Hogeschool Utrecht of Universiteit Utrecht. Daarnaast vinden expats er tijdelijk een thuis.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op