Twee ruime studio's met privé badkamer en luxe boxspring bedden

De luxe studio’s van B&B Utrecht zijn ingericht in Scandinavische stijl en voorzien van riante boxspring bedden (lengte 2.10m). Iedere studio beschikt over een comfortabel zitje, een praktisch bureau, een led flatscreen tv en gratis Wifi. De moderne privé badkamer grenst direct aan de kamer. Je verbljft met plezier meerdere nachten bij B&B Studio De Bilt Utrecht. In welk seizoen dan ook. 

Gratis parkeren, een zonning terras, winkels en restaurantjes vlakbij 

B&B Studio De Bilt Utrecht heeft een klein terras om van de zon te genieten. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energie. Winkels en restaurantjes op enkele minuten loopafstand van B&B Studio De Bilt Utrecht. Je parkeert gratis en je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de provincie Utrecht. ANWB fietsknooppunt 89 vind je op de hoek van de straat.

BOEK NU EEN KAMER

De kwaliteit en het comfort van een eerste klas hotel met veel meer sfeer  

B&B Studio De Bilt Utrecht biedt de kwaliteit en het comfort van een eerste klas hotel. En is daarom ook voor zakelijke gasten een uitstekende keuze. Maar ook voor mensen die willen overnachten vlakbij het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC), het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht, het Prinses Máxima Centrum Utrecht, Hogeschool Utrecht of Universiteit Utrecht. Daarnaast vinden expats Utrecht tijdelijk een thuis bij B&B Studio De Bilt Utrecht.

Booking.com Traveller Review Award 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023: 9.4/10 & 9.5/10 !

Gasten waarderen vooral onze gastvrijheid, de rust, de bedden, de badkamer, de ontbijtservice op maat, maar zeker ook de hygiëne van B&B Studio De Bilt Utrecht. Onze B&B Utrecht wordt onder andere aanbevolen door Marleen Brekelmans van BIJZONDER PLEKJE. Zie: website bijzonder plekje.

Daarnaast behaalde we vier jaar op rij de BookingCom Traveller Review award (2019, 2020, 2021 en 2022)! Zie: https://www.studiodebilt.nl/traveller-review-award-2022

BOEK NU EEN KAMER

Prijzen en boekingen

De prijs voor een overnachting in een luxe studio voor twee personen bedraagt € 115,00, exclusief toeristenbelasting. Daarnaast kun je gebruik maken van onze ontbijtservice: je kunt kiezen uit twee varianten: Small & XL. Een klein en gezond ontbijt kost  € 6,00 per persoon, voor een ruim ontbijt betaal je  € 16,00 per persoon. Je kunt ook een studio boeken zonder ontbijt. Ontbijten op maat, noemen wij dat. Klik hier voor meer informatie over onze ontbijtservice.

Je kunt B&B Studio De Bilt Utrecht rechtstreeks reserveren , maar ook via booking.com, airbnb.com en bedandbreakfast.nl. Onze voorkeur gaat uit naar rechtstreekse boekingen - via de reserveringsbutton op deze website, email of telefoon. Rechtstreeks boeken betekent dat je gegarandeerd profiteert van de laagste prijs! 

Goed om te weten: in het weekend hanteren wij een minimum van twee nachten (aankomst op vrijdag of zaterdag). We verwelkomen je graag! 

BOEK NU EEN KAMER

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op